S’obre la convocatòria de recepció de treballs del VII Festival Curt.doc de Vidreres

30El dilluns 18 de novembre de 2013 s’han publicat les bases de participació al VII Festival Internacional de Curtmetratge documental de Vidreres “Curt.doc 2014”, un festival únic a Catalunya en aquest gènere en format de curtmetratge. La publicació de les bases suposa el tret de sortida d’aquest festival, organitzat per l’Associació Cinematogràfica Nanook i  que se celebrarà els propers dies 12, 13 i 14  de juny de 2014.

Curt.doc arrenca la seva setena edició amb l’obertura de la convocatòria de recepció de curtmetratges documentals. El procés s’inicia el 18de novembre i acabarà el 18 de febrer de 2014. Un cop acabat el període de recepció, el comitè de selecció decidirà els curtmetratges participants a la secció oficial a concurs i els anunciarà el proper 24 de març de 2014.

El concurs està obert a la participació de totes les formes audiovisuals de la no ficció (documental d’autor, de creació, documental experimental, d’assaig, collage, fals documental…) realitzats amb posterioritat a l’1 de gener de 2011.

Els premis consistiran en un trofeu més una dotació econòmica. 1.500€ al millor curt documental, 800€ al finalista i 800€ al millor curt català (Produït a Catalunya o realitzat per algun director català).

La inscripció al festival és gratuïta. Per presentar la còpia de preselecció s’ha de proporcionar un enllaç d’un compte propi de Vimeo degudament protegit amb una clau d’accés al correu electrònic: programacio@curtdoc.cat. Amb aquesta iniciativa Curt.doc vol facilitar la participació dels cineastes al festival i realitzar un procés de selecció més respectuós amb el medi ambient.

En la darrera edició el festival va rebre 319 documentals procedents de 49 països diferents dels 5 continents, 31 treballs catalans i 49 de la resta de l’Estat espanyol. La organització del festival espera que aquest any  pugui mantenir aquesta elevada xifra de participació.

Fitxa d’inscripció 2014

Bases 2014 Català

Per més informació

Jordi Dorca

comunicacio@curtdoc.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s